Srpska lepotica pala zbog kokaina: Bivša teniserka i Kirjosova devojka osuđena!

Autor:

Sport

04.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja teniserka Monika Belovuković priznala je na sudu da je vozila pod destvom narkotika te joj je oduzeta vozačka dozvola.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Monika Belovuković

Bivša teniserka Monika Belovuković kažnjena je oduzimanjem vozačke dozvole jer je na sudu priznala da je vozila pod uticajem droge.

Australijanka srpskog porekla je najpoznatija po vezi sa Nikom Kirjosem. Ona je, kako se navodi, uhapšena zbog kokaina. To su pokazali i rezultati krvi, pa je i osuđena.

Monika je u prvoj izjavi negirala da je koristila kokain, iako su rezultati testa tvrdili drugačije. Belovuković je slupala svoj luksuzni automobil "Mercedes G":

- Popila sam jedno piće pre dva dana - rekla je policajcima Belovukovićeva, ali je onda na sudu odučila da prizna krivicu, dodavši da joj je neko sipao drogu u piće.

- Kada su me zaustavili policajci i test bio pozitivan odmah mi je sinulo odakle sam mogla da imam kokain u krvotoku. Setila sam se da sam pila mnogo na žurci nekoliko dana pre toga, i da mi je verovatno tada neko sipao drogu u piće. To veče popila sam previše alkohola i stavila sebe u ranjivu poziciju - izjavila je ova lepotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading