"Nadal je kao Srbin, ima naš magareći gen"!

Autor:

Sport

02.05.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović opet je briljirao, komentarisao je tenis i napravio paralelu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

- Nadal ima isti taj magareći gen kao da je Srbin, on je jako uporan čovek - rekao je Branimir Nestorović i dodao:

- Ako gledate Novaka, koliko je ljudi spremno da trenira osam sati dnevno svakog dana? Osam sati intenzivnih treninga. Da se lišava odlaska u restoran. Dečko se bavi time vrlo uspešno, zato što mu je povratak bio spektakularan, niko nije verovao da će se vratiti - istakao je poznati srpski doktor u emisiji "Fokus" na televiziji B92.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branimir Nestorović

Potom je pričao o problemima vrhunskog sporta.

- Glavni problem vrhunskih sportista je da oni zaborave na mozak. Kada je rutinski meč, onda je 3:0, a čim je gusto, odmah se uzmuvaju. Videli ste kako je Federer godinama dobijao sve protivnike na to što se oni uplaše da će ga pobediti - zaključio je član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
drago

02.05.2020 08:53

To je gen iz nekadasnje Pirinejske Srbije

Vesna

02.05.2020 11:20

Jos jedan dokaz da smo nebeski narod ako imamo magareci gen. Magarica je bila jedina dostojna da na svojim ledjima unese Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim. Magarci su jedine zivotinje koje na ledjima imaju Krst, nose ga kao sto Gospod nosio svoj Krst na Goglotu. Znaci, nije sala, ipak smo mi nebeski narod.