Novakova supruga otkrila nepoznate detalje iz svoje mladosti: Kada sam imala 17 godina spavala sam zajedno sa Hrvaticom!

Autor:

Sport

21.04.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković je otkrila u razgovoru za hrvatske medije da ne smatra da su odnosi između njihe države i Srbije neprijateljski, a onda je navela i jedan primer iz svoje mladosti, kojim je pokušala da dokaže ovu svoju tvrdnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Jelena je rekla da joj jedna devojka iz Hrvatske puno pomogla na početku studija u Italiji, otkrivši sve detalje.

- Bilo je to u Milanu kada sam upisala studije. Tamo sam naučila šta je zahvalnost - jer mi je pomogla osoba koja to uopše nije morala. I to je jedna predivna priča koja me veže za Hrvatsku. Nisam odmah dobila mesto u studentskom domu pa sam nakon mnogo peripetija preko mame došla do gospođe Lidije iz Šibenika, koja je u to vreme živela u okolini Milana i radila u jednom domu za starije.

- Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj ćerka. Nije imala mnogo, ali sećam se da mi je dala 50 evra džeparca i rekla - zaslužila si. Umrla je prošle godine nakon teške bolesti. Bile smo u kontaktu, a ja sam pokušavala da joj kažem koliko mi je važna. Nadam se da sam uspela da joj zahvalim na svemu. 

Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših država, ali za mene to ne postoji. Lidija me je nauučila šta je zahvalnost jer mi je sve dala, a nije morala - zaključila je Jelena u intervjuu za hrvatsku "Gloriju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading