"Nudili su mi ogroman novac da izgubim meč na grend slemu"

Autor:

Sport

13.04.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Stahovski (34) je, posle 11 godina, priznao da mu je nuđen novac da izgubi meč u prvom kolu, protiv Francuza Arnoma Klemona, na Australijan openu. Ukrajinski teniser tvrdi da je tu ponudu i tada prijavio Jedinici za teniski integritet.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teniski meč

- Dok sam bio u Australiji ponuđeno mi je 100.000 dolara da izgubim u prvom kolu od Klemona. Ja sam taj meč izgubio iako sam vodio sa 2:1, ali tako se desilo nenamerno. Sećam se da sam napuštao teren i imao potrebu da reketom udarim tog koji je pokušao da me podmiti, samo da je stajao tamo - kaže Stahovski.

 - Tada je bio formiran novi odbor za kontrolu i provere u tenisu. Razgovarao sam sa njima. Pitali su me ko su bili ti ljudi, a ja sam njih pitao: "Čekajte, da li vi možete da zaštite moju porodicu? Jer ta dvojica su samo izvršioci, iza njih stoje opasni ljudi, nalogodavci, a moja cela porodica je u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading