Zašto navijači "mrze" Đokovića? Argentinac zna razlog - Federer i Nadal znaju da se kontrolišu, on ne!

Autor:

Sport

08.04.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Dijego Švarcman dao je jedno od mogućih objašnjenja, zašto navijači na pojedinim velikim turnirima uvek favorizuju rivale Novaka Đokovića, a posebno Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše - ističe Švarcman i dodao:

- Federer i Nadal su teniseri koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko - pojasnio je argentinski teniser.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Švarcman

Kada je u pitanju trenutna konstelacija snaga "velike" trojke, Švarcman nema dilemu.

- Đoković je mnogo puta pobedio Nadala na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih.

- Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako mora da održi visok nivo igre, jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva grend slema - podvukao je Južnoamerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading