Đoković ucenjen, morao da bira između porodice i trenera: BEKER HTEO DA RAZVEDE NOLETA!

Autor:

Sport

11.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Beker je priznao da je ucenjivao Noleta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beker unosio nemir u Novakove bračne odnose

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prekinuo je decembra 2016. saradnju sa nemačkim trenerom posle tri godine i 25 osvojenih trofeja zato što je najmlađi osvajač Vimbldona od našeg asa zahtevao da ostavi suprugu Jelenu po strani i posveti se više njemu i tenisu, što je Srbin očigledno odbio.

SAMO PRIJATELJI

Slavni teniser je za razlaz okrivio Novaka rečima da nije želeo dovoljno da trenira, te da je zbog toga izgubio prvo mesto na ATP listi. Onda je posle nekoliko kikseva na velikim turnirima pao još niže. To se pokazalo samo kao delimično tačno jer Nemac nije zahtevao da se Đoković posveti samo terenu već da se, poput njega, potpuno okrene životu koji ne priliči mužu i ocu.

ČETVORO dece ima Beker sa tri različite žene, od toga jedno vanbračno

- Tenis mora da bude na prvom, a porodica na drugom mestu. Tako je kako je. U suprotnom, možemo da ostanemo samo prijatelji, ali neću da te treniram. Kada idete u Melburn, idete da osvojite Australijan open - otkrio je Beker šta je tražio od Noleta u razgovoru za portal Univerziteta Kembridž, na kojem je održao predavanje pre nekoliko dana.

RASTURAO BRAKOVE

Bekeru ovo nije prvi put da pokuša da rasturi brak, ali prvi put nije realizovao tu nameru. Doduše, ranije je uspevao da otera samo svoje žene. Brak sa Barbarom Beker okončao je posle 18 godina, uprkos činjenici da s njom ima dva sina Nou (23) i Elijasa (18).

Boris ranije tvrdio da Nole nije dovoljno trenirao jer je stalno sa suprugom Jelenom

Razlog je prevara sa ruskim modelom Angelom Ermakovom, s kojom je samo godinu dana posle rođenja drugog sina dobio ćerkicu Anu, a koja je, prema njegovoj ispovesti, začeta u jednom restoranu u Londonu. Preljuba je Nemca koštala više od 15 miliona evra, bez koliko je ostao u razvodu.

Holandskim modelom Lili oženio se 2009, a godinu dana kasnije dobio je sina Amadeusa Benedikta. Međutim, taj brak opstaje na staklenim nogama zbog njegovih finansijskih problema i nedavno proglašenog bankrota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading