Nekada najbolji teniser sveta potpuno zastranio i uživa u samoći: Ne treba mi niko, osim moje dve mačke!

Autor: Srpski telegraf

Sport

31.03.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harao je tenisom, žene su ga obožavale, uživao je u milionima i raskalašnom životu, koji slava sa sobom nosi, ali danas Marat Safin (40) povučeni je čudak, koji živi kao vuk samotnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marat Safin

Svojevremeno prvi reket planete i dvostruki osvajač grend slem turnira (Australijan i US opena) istakao je da ga danas žene ni najmanje ne zanimaju, a da su mu jedini prijatelji dve mačke, s kojima živi.

- Znate, u moju kuću, osim mene, mogu da kroče samo moje mačke i niko više! One me smiruju i pružaju duhovno utočište kada sam potišten. Moja krv ne traži žene, tako da me veze nimalo ne zanimaju, to je sve iza mene. Ne zanima me ni Eva Jabukivskaja, za koju mediji pričaju da mi je ćerka. Ali ja najbolje znam da nemam ćerku - šokirao je Rus, odbacivši javno svoje dete.

Safin je dodao da uopšte nije religiozan i da sumnja u postojanje viših sila.

- Religija služi samo da bi kontrolisala ljude širom sveta da nešto učine ili ne učine. Zaista je naivno verovati da postoje bog ili đavo i da sada oni uspostavljaju neki red među ljudima. To je sve predstava za naivne i lakoverne - zaključio je Marat Safin, najviši teniser koji je bio prvi na ATP rang-listi (193 cm) i stariji brat nekada takođe vrhunske teniserke Dinare Safine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading