Amerikanac veliča Noleta: Ukoliko Đoković uradi OVO, jasno je da će biti najveći u istoriji tenisa!

Autor:

Sport

30.03.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Endi Rodik smatra da je u trci za najboljeg svih vremena Rodžer Federer ispred Novaka Đokovića, ali da sve to lako može da se promeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Trenutno su po mom mišljenju najbolji u istoriji Rodžer i Serena Vilijams. Ali ako se Novak u jednom trenutku izjednači po broju GS titula sa Rafom i Rodžerom, onda važan postaje međusobni skor i broj Masters titula - rekao je Rodik.

- Đoković ima bolji međusobni skor od Rodžera, Rafe i Endija Marija, a ako se izjednači na kraju po broju Slemova, biće teško naći argumente protiv toga da je on GOAT - zaključio je Amerikanac.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Rodik

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Rodik na jednom US openu želeo da bije Đokovića.

- Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US Openu. Pre našeg meča pričao sam svašta, a on je izašao na teren i razbio me. On je posle meča rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana (MekNeb, kvoterbek u NFL ligi koji je bio u istoj emisiji sa Rodikom), i onda sam se smirio. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane - objasnio je tada nekadašnji prvi reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading