Šta će reći Nole? "Nadalova dominacija je zaslužila da se opiše novim izmišljenim rečima"!

Autor:

Sport

29.03.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki teniski stručnjak Pol Anakon govorio je o Rafaelu Nadalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Bivši trener Rodžera Federera istakao je Nadalovu želju da osvoji apsolutno svaki poen u meču kao nešto što nikada nije viđeno.

- Njegova želja i umeće da se bori za svaki poen kao da ništa drugo na svetu nije bitno je nešto što -nikada nije viđeno. Džimi Konors je bio blizu, ali nisam video nikoga boljeg od Nadala - rekao je Anakon u emisiji na "Teniskom kanalu" i istakao:

- Znam da je kliše, ali ako pogledate kako on igra svaki poen i neko vas pita 'da neko mora da odigra meč za vaš život?', kako ne biste izabrali njega? - dodao je on.

Amerikanac je nastavio sa pohvalama na račun "Bika sa Maljorke".

- Nadam se da će ostati zdrav, mislim da je u njemu još mnogo dobrog tenisa. On voli ovaj sport i ako to bude bio slučaj i dalje ne vidim da će moći da izgubi na Rolan Garosu. Nastaviće da postavlja i popravlja svoje rekorde i moraćemo da izmišljamo nove reči kako bismo mogli da opišemo njegovu dominaciju - zaključio je Pol Anakon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading