Italijan se divi Rodžeru: Finale Gren slema protiv Federera bilo bi ostvarenje snova!

Autor:

Sport

21.03.2020

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjini zna šta želi u profesionalnoj sferi života. Istakao je da mu je san da se sastane sa Rodžerom Federerom – i to u finalu Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Voleo bih da igram finale nekog Slema protiv mog idola Rodžera Federera. Najbolje bi bilo da to bude na Rolan Garosu, iako je on propustio taj turnir nekoliko puta poslednjih godina - rekao je Fonjini i dodao:

On je Švajcarca nazvao "svojim idolom"

- Još nisam spreman da nastavim sa treningom. Koronavirus je bacio sport na kolena i sada je najbolje da budemo kod kuće. Mislim da je to što su zaledili renking najbolje rešenje - ističe italijanski teniser.

Fabio se trenutno nalazi u karantinu sa svojom ženom, bivšom teniserkom Flavijom Penetom.

Tenisu se nedavno vratila proslavljena Kim Klajsters, a to je navelo Penetu, šampionku US opena, na razmišljanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Fonjini

- Gledajući ko sve i dalje igra tenis, rekao sam joj da razmisli o povratku na teren. Kim Klajsters se vratila, Serena Vilijams ne dominira kao što je nekada, pre nego što se porodila... Moglo bi to da bude zanimljivo - zaključio je Fabio Fonjini, ali je uskoro stigao demant od Flavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading