Hrvatska teniserka otkrila šokantne detalje: Neke devojke vole isti pol a neke spavaju sa direktorima turnira

Autor:

Sport

21.03.2020

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska teniserka, Mariana Dražić, iznijela je u javnost šokantne tvrdnje o koleginicama sa VTA tura. Ona je govorila o neprijatnim situacijama u kojima se nalazila tokom takmičenja.

RepublikaFoto: instagram.com/marianadrazic
Mariana Dražić

– Bila sam na jednom turniru, sobu sam delila sa prijateljicom, zbog troškova. Međutim, tokom turnira otkrila sam da dosta igračica voli isti pol što je slučaj i sa mojom prijateljicom. Ja sam to odobravala i nisam imala ništa protiv toga, ali ušla sam, neznajući, u ljubavni trougao jer je prijateljica odlučila da pravi ljubomornom svoju bivšu devojku koja je na taj turnir došla sa novom devojkom – započela je Mariana Dražić.

Ona je dodala da se nije na tome završilo i da je praktično trpela maltretiranje od strane drugih igračica.

– U lobiju hotela, jedna devojka me je dodirivala po kolenu i po kosi, sedela je na meni. Bilo mi je neprijatno i rekla sam joj da to ne radi. Ispalo je kasnije veće s**nje jer su se sve te devojke udružile protiv mene. Kada sam igrala svoj meč, njih 15 iz ljubomore su došle na tribine, aplaudirale i glasno pričale. Bilo mi je stvarno neprijatno i zato sam uzela sobu samo za sebe. Imala sam i psihički slom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely in love with my new radical??? @headtennis_official @msvtennis

A post shared by Mariana Dražić? (@marianadrazic) on Jul 15, 2019 at 3:10am PDT

Dvadesetpetogodišnja Mariana nije stala na tome, prema njenim rečima, puno je teniserki koje se služe svakakvim potezima da bi sebi omogućili napredak u karijeri.

– U teniskim krugovima sve se brzo sazna, pa tako i da dosta igračica, kako bi sebi osigurale lakši put prema uspehu, spavaju sa direktorima nekih turnira ili se prave da su njihove devojke, da bi im oni osigurali pozivnicu ili dali besplatan smeštaj, što je gnusno. Meni, srećom, takve ponude nisu stigle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me ?

A post shared by Mariana Dražić? (@marianadrazic) on Oct 28, 2019 at 6:52am PDT

Ali, stigle su joj druge dve ponude. Trenutno 629. teniserka sveta, odlučila je da ne igra za Fed Kup reprezentaciju Hrvatske zbog problema unutar njene organizacije.

– I dalje su dve ponude na stolu, ali još ništa nije sigurno. Bila sam u Nemačkoj sedam godina, mogla sam uzeti državljanstvo, ali nisam htela budući da mi je bio san da igram za Hrvatsku. Sad mi je žao jer ima dosta devojaka koje su prešle pod nemačku zastavu i imaju pokrivene troškove. Čak i u Srbiji, a kod nas nikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading