Apel Rodžera Federera!

Autor:

Sport

21.03.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer oporavlja se od povrede kolena u rodnoj Švajcarskoj. Legendarni igrač javnosti je uputio poruku preko Instagrama, prvu nakon više od mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

On nije govorio o aktuelnostima u "belom sportu", već o pandemiji koronavirusa.

- Zaista je vrlo važno da pravila prihvatimo ozbiljno. Vrlo, vrlo ozbiljno. Na kraju bismo svi mogli da završimo u karantinu na duži period, bez napuštanja kuće. Stoga se zaista nadam da ćemo shvatiti svi situaciju ozbiljno- rekao je Federer.

Federer je još jednom pozvao ljude da poslušaju preporuke lekara i stručnjaka.

- Perem ruke veoma često, baš kao što bismo svi to trebali da činimo. Verujem da je pomaganje jedni drugima sada najvažnije. Naročito starijoj generaciji treba pomoći. Oni su izloženi najvećem riziku. Moramo se držati na udaljenosti od dva metra i ne rukovati se- dodao je Federer.

Švajcarac nije prokomentarisao činjenicu da će održavanje Rolan Garosa da se poklopi sa Lejver kupom u Bostonu, takmičenjem koju organizuje Federerov tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading