ATP i WTA liste "zamrznute": Evo do kada nema tenisa!

Autor:

Sport

18.03.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ATP i WTA izdali su zajedničko saopštenje u kojem se navodi da turnira na šljaci ove godine neće biti, tj. da nema tenisa barem do 8. juna, kao i da se obe liste "zamrzavaju".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

To znači da neće biti održani turniri u Madridu i Rimu, koji se igraju i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, zatim WTA takmičenja u Strazburu i Rabatu, kao i ATP turniri u Minhenu, Eštorilu, Ženevi i Lionu. Neće biti ni čelendžera ni turnira nižeg ranga.

Takođe, ATP i WTA liste biće zamrznute tokom navedenog perioda i do daljeg.

Organizatori Rolan Garosa u utorak su doneli odluku da premeste turnir na novi termin, od 20. septembra do 4. oktobra, što nije naišlo na odobravanje.


- Sada nije vreme da se deluje jednostrano, već jedinstveno. Sve odluke u vezi sa uticajem koronavirusa na tenis treba da se donesu posle konsultacije i provere sa svima u tenisu, i to je stav koji dele ATP, WTA, ITF, AELTC, Teniska asocijacija Australije i USTA- navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading