"Želim da ostanem nepobeđen"

Autor:

Sport

29.02.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je pobedom nad Stefanosom Cicipasom stigao do 79. titule i 18. trijumfa u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle velike pobede u finalu ATP turnira u Dubaiju, Novak Đoković je dao izjavu u kojoj se zahvalio svima koji su došli da podrže igrače.

- Sjajna nedelja, danas protiv Cicipasa nije bilo lako, on je jedan od najboljih na svetu, imao sam sreće da držim servis iako nije bilo lako. Servis je odlučio prvi set u drugom je bilo isto, neizvesno, iako sam dobio s 2-0... Sjajna nedelja u Dubaiju, hvala što ste došli da podržite igrače. Turnir je uvek bio snažan i najbolji dolaze već godinama, moj trener je ovde osvojio turnir pre nekoliko decenija, lepo je videti i neke sjajne ljude koji redovno dolaze, ovo je jedan od teniskih centara, volim da dođem u Dubai, zahvaljujem timu, porodici, tu su mi roditelji, deca, divna nedejla... - rekao je Novak Đoković posle meča...

Novak je sjajnim potezima, poput drop šotova, smečeva i slajsova uspeo da se spasi poraza, pa i da osvoji turnir, a upitan je čime je bio oduševljen.

- Konstantnost me je oduševila, pogotovo igra sa osnovne linije. Juče sam bio na udarac od poraza, Monfis je imao 3 meč lopte, to je sport, stvari se brzo okrenu, zahvalan sam zbog šanse, cenim ovaj momenat, odlično sam igrao, velika je ovo stvar za mene - kaže Đoković

Cicipas je ponovo izgubio u finalu...

- Stefanos je vrlo uspesan već sada, on je više od dobrog igrača, sjajan momak, harizmatican, doneće mnogo svari tenisu u buducnosti.

Vratimo se u prošlu godinu 21 pobeda u nizu,a Novak je otkrio koji su mu ciljevi.

- Jedan od mojih ciljeva je da ostanem nepobeđen... - iskren je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading