Mari između Mastersa u Majamiju i nove operacije!

Autor:

Sport

27.02.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari je trenutno 130. na ATP listi, a namerava da se vrati tenisu na Mastersu u Majamiju. Takođe nije nemoguće da ponovo ide na operaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari

Poslednji meč Endi Mari je igrao u Dejvis kupu, ali je tada morao i da propušta mečeve zbog problema na karličnoj kosti.

Kost možda zahteva novu operaciju posle one iz januara prošle godine posle koje se Endi nikada do kraja nije oporavio.

- Nije jasno šta je tačno problem trenutno, ali i teško je reći. Moram da radim jače narednih dana i da testiram. Moraću da testiram kuk. Nadam se da će dobro odgovoriti. Znaću do kraja marta da li ću moći da igram ili ne - rekao je Endi Mari dodavši da mu problem pravi rast kosti oko novog metalnog kuka.

- Problem je ako otkloniš taj deo prerano, ako i dalje traje proces rasta, onda će ponovo da izraste. Ako moram da to uklonim zbog toga što to pravi problem i bol, onda operacija nije tako teška u smislu oporavka - poručio je britanski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading