Nole ne lema Stefana i Taru!

Autor:

Sport

26.02.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena, pa je tako Jelena Đoković (33) primer smerne i odane supruge najboljem teniseru planete Novaku (32), za kog ima samo reči hvale kada je u pitanju odgajanje njihovo dvoje dece.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Čelnica humanitarne fondacije "Novak Đoković" istakla je da prvi reket planete nikada nije posegao za fizičkim kažnjavanjem u vaspitavanju sina Stefana (5) i kćeri Tare (2).

STOP NASILJU

- Naša deca su prva generacija dece koja bukvalno nikada nije dobila batine, ni Nole ni ja ih nismo udarili. Dobijala sam batine od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija koja nije dobijala po guzi i to što kao roditelji Nole i ja ne odgovaramo na njihove greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki skok u menjanju istorije i budućnosti - kaže supruga vlasnika 17 grend slem pehara.

SAVRŠENA DECA

Jelena, koja je u braku sa Novakom od jula 2014. godine, naglašava da sa svojom jačom polovinom ne pribegava tradicionalnim metodama u odgajanju naslednika, ali da zapravo uči od Stefana i Tare više nego što je mogla i da zamisli.

Jelena se igra sa Stefanom

- Oni mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana, a ne ja njih. Zbog dece sam svesna koliko imam još da rastem i sagledavam svoje greške. Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Toliko su čisti, bez predrasuda, idu u svet sa takvom nevinošću i naivnošću. Nama odraslima stalno govore da ne budemo naivni. Ali baš treba da budemo takvi, otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece. Nikada neću ništa očekivati od njih. Svojoj deci ću uvek govoriti da su najbolji - zaključila je gospođa Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading