Organizatori razočarani Federerovim otkazivanjem: Srećom, tu je Đoković!

Autor:

Sport

20.02.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Rodžer Federer neočekivano je otkazao učešće na turniru u Dubaiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Federer će zbog operacije desnog kolena propustiti sve turnire do sezone na travi, što znači da neće igrati u Dubaiju, Indijan Velsu, Majamiju, celoj sezoni na šljaci i na Rolan Garosu.

Organizatori tog takmičenja su razočarani njegovom odlukom, ali je u potpunosti shvataju:

- Mnogo smo razočarani činjenicom da je branilac trofeja na našem turnira, Rodžer Federer, bio primoran da se povuče iz ovogodišnjeg programa. Njegova prošlogodišnja pobeda i stoti trofej koji je osvojio u svojoj karijeri je predstavljao značajni momenat u istoriji našeg turnira, posle koga je ostvario više značajnih uspeha- rekao je Koln Meklohlin, Generalni direktor vlasnika turnira u Dubaiu.

Ni direktor turnira Sala Talek nije bio raspoložen:

 - Rodžeru Federeru želimo sve najbolje u oporavku nakon operacije! Napominjemo da će sjajnu konkurenciju na ovogodišnjem ATP 500 turniru predvoditi prvi igrač sveta Novak Đoković, prošlogodišnji finalista Stefanos Cicipas, osvajač dva poslednja turnira na ATP turneji Gael Monfis i brojni drugi asovi u svetu tenisa - zaključio je Talek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading