“Serena mora da shvati da njen plan ne radi”

Autor:

Sport

04.02.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu istakao je da američka teniserka mora da promeni nešto u svojoj igri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na Australijan openu nije daleko dogurala

Ona želi da obori rekord po broju osvojenih Gren Slemova, ali je nakon porođaja i pauze odigrala četiri finala koja je izgubila.

- Moramo da prihvatimo činjenicu da naš plan ne radi. Možda treba da sagledamo stvari iz drugačijeg ugla, osmislimo novu strategiju ili postavimo druge ciljeve - rekao je Muratoglu.

On je istakao da Serena veruje da može da dođe do tog rekorda, te da ona nije daleko od svog cilja, no da su neke promene neophodne.

- Potrebno je da se suočimo sa stvarnošću, ali Serena i dalje veruje da može da obori taj rekord. U suprotnom, ne bi više ni igrala. Ona je ubeđena, zbog toga i ja verujem. Nije toliko daleko, samo treba da promenimo nekoliko stvari. Ne znam koliko će još igrati, ali dovoljno govori to da je posle porođaja igrala četiri finala. Moramo da shvatimo zašto nije uspela da trijumfuje u makar jednom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading