Ivanišević o Novaku: Kakva mu*a ima ovaj šampion!

Autor: Sportklub

Sport

03.02.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković nakon pobede protiv Dominika Tima, osmi put osvojio Australijan Open i 17. Gren Slem titulu. Zahvaljujući izvanrednoj partiji u finalu, ponovo se našao na prvom mestu ATP liste.

RepublikaFoto: twitter.com/Novak Djokovic

Od juče dosta poznatih domaćih, svetskih i sportskih ličnosti čestita Novaku na uspešnom početku ove teniske godine. Oduševljen je i bio Goran Ivanišević, Novakov trener, koji je uzbudljiv meč pratio sa tribina Rod Laver Arene. 

- Kada je trebalo odigrati majstorski, tako je i odigrao. Ekstremno bitan poen bila je brejk-lopta u petom setu, a Novak je bolje odigrao servis. Na 4:3 i 30-30 opet rizikuje sa drugim servisom. Neverovatan rizik, ali šampioni... Kako bih to drugačije rekao... Šampioni moraju imati mu*a, a on je pokazao po ko zna koji put da ih ima - rekao je Ivanišević, a prenosi Sportklub. 

Ivaniševiću je ovo drugi Gren Slem u ulozi trenera, prvi je osvojio sa Marinom Čilićem na US Openu.

"Ponosan sam što sam deo ovog tima. Idemo da probamo već ove godine do Federerovog rekorda, a ako ne uspemo, onda bar da se približimo na milimetar pa rekord da napadnemo sledeće godine", izjavio je Ivanišević za srpski Sportklub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading