Beker otkrio zašto više ne sarađuje sa Novakom!

Autor:

Sport

29.01.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nemački teniser Boris Beker sada se bavi trenerskim poslom i komentariše mečeve na TV-u, a u razgovoru za Sport klub je govorio o svojoj saradnji sa Novakom Đokovićem.

Dugo su bili zajedno u timu

On je u prošlosti sarađivao sa najboljim srpskim teniserom i nosi sjajne uspomene o tom delu svoje trenerske karijere.

Ne kajem se, sve u svoje vreme – proveli smo zajedno tri godine, za mene je to bilo neverovatno putovanje, nadam se i za njega. Kada govorim na TV-u i pravim se da znam nešto, lepo je znati da si u prošlosti osvojio nešto s igračem, to mi daje kredibilitet. Ili kada radim u nemačkoj federaciji, pa razgovaram sa Sašom (Zverevom) i ostalim igračima, pomaže u našim diskusijama što ne govorim o nečemu što sam postigao pre 25 godina, već sam to postigao i nedavno. To je za mene bilo važno.

Odnos Bekera i Đokovića je i dalje sjajan.

I dalje sam blizak sa Novakom, i dalje razgovaramo mnogo o tenisu. On me zove Schatzi (maco), dođe i kaže: “Hej, Schatzi, pričaj mi o tome“. Ja ga volim, pa naravno da pričamo, naš odnos je netaknut.

Na kraju je naglasio da se rastao sa Novakom jer je osetio da u tom trenutku srpski broj 1 nije bio toliko posvećen.

On je bio na drugačijem putu. Tri godine su bile neverovatne, onda je on napravio pauzu od tenisa i ja sam video da će se to desiti. Uvek moraš da prestaneš kada je najbolje vreme za to – zaključio je Beker.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading