Đoković: Stefan zna za Rodžera i Rafu, omiljeni udarac mu je forhend!

Autor:

Sport

26.01.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je posle pobede nad Dijegom Švarcmanom u četvrtom kolu Australijan opena pričao o svojoj porodici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak je pričao o porodici i roditeljstvu

On je rekao da već sada ponekad igra tenis sa svojim petogodišnjim sinom Stefanom.

- Pa... Za sada se sve odvija sjajno, što se tiče teniskog odnosa između mene i mog sina. On pristaje da igra sa mnom, znate kako je... Odnos između oca i sina je malo drugačiji, a on je takođe izuzetno izložen tenisu – što zbog putovanja sa mnom, što na televiziji - izjavio je Đoković.

Mali Stefan ga često prati na putovanjima, a zna i ko su tatini najveći rivali.

- Zna on šta se dešava, zna Rodžera, zna Rafu, zna još nekoliko momaka. Omiljeni udarac mu je forhend, ja pokušavam da ga nateram da češće igra bekhend, ali on mi govori da je rođen sa forhendom.

Upitan je i za eventualne karijere svoje dece u tenisu.

- Ne znam... Ja sam prvo otac, ne mogu da stavim sebe u ulogu trenera. Pazite... Dajem mu vremena i prostora i želim da on i moja ćerka izraze iskrenu želju za reketom i lopticom i da krenu sami da igraju tenis. Bio bih više nego srećan da ih podržim u teniskim karijerama, ali je trenutno prerano da se o tome govori... Tako barem kaže moja žena - zaključio je Novak šaljivo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading