Kineskinja šokirala Serenu, ispala i Voznijacki

Autor:

Sport

24.01.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno 29. teniserka sveta Kvang Vang savladala je Serenu Vilijams 6:4, 6:7, 7:5 i tako se plasirala u četvrto kolo Austalijan Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ipak je ispala već u trećem kolu

Kineskinja je u ovom meču dozvolila samo jedan brejk Sereni, a sjajna je bila u finišima setova pošto je u poslednjim gemovima sva tri seta uzimala brejkove.

Veliko iznenađenje je napravila i Tunišanka Ons Žaber koja je pobedila Karolinu Voznijacki 7:5, 3:6, 7:5. Žaber je uspela da slomi otpor nekadašnje svetske broj 1 u finišu prvog i trećeg seta i tako je došla do naredne runde.

Prva teniserka sveta Ešli Barti lako je izašla na kraj sa Jelenom Ribarikinom 6:3, 6:2, a Petra Kvitova je za tačno sat vremena bila bolja od Jekaterine Aleksandrove 6:1, 6:2.

Grkinja Marija Sakari pobedila je Medison Kiz iz Velike Britanije 6:4, 6:4, a u duelu Alison Rilke i Julije Gergeš videli smo pravi triler. Gergeš je dobila prvi set 6:1, a onda je Rilke uzela sledeća dva seta 7:6 i 6:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading