Mala škola tenisa Novaka Đokovića: Nole samleo jednog Japanca, sada nek se spremi drugi!

Autor:

Sport

22.01.2020

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Australijan opena pošto je u tri seta deklasirao Japanca Tacumu Ita, 146. igrača sveta rezultatom 6:1, 6:4, 6:2 posle sat i 36 minuta igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U trećem kolu drugi teniser sveta igraće protiv Jošihita Nišioke, 71. tenisera sveta.

Drugi teniser sveta malo se mučio u prvom kolu sa Jan-Lenardom Štufom, koji mu je uzeo jedan set. Ali, protiv Japanca je perfektni Novak demonstirao silu.

U prvom setu dozvolio mu je samo jedan gem i jasno stavio do znanja da  može da zaboravi na iznenađenje.

Nije bilo oscilacija u igri našeg asa, Nole Japancu nije dozvolio čak ni priliku za brejk, a protivnika je rutinski "počistio".

 

 

Đoković je u prvom setu napravio dva vezana brejka, potom ekspresno poveo 5:0 pre nego što je Japanac uspeo da dođe do prvog i jedinog gema u setu.

U drugom setu je Novak malo duže čekao na brejk, ali bio mu je dovoljan jedan i to u devetom gemu, pa je posle sat vremena imao dva seta prednosti.

 

 

Posao je završio u tri seta. Slomio je Japanca u trećem gemu, potom i u petom i slavlje Novakovih navijača moglo je da počne, posle sat i 36 minuta igre Nole je iskoristio meč loptu i stavio tačku na ubedljiv trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading