Đoković ima novu "čuku", a cena že izazvati brojne polemike!

Autor:

Sport

21.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je uspešno započeo odbranu trofeja na Australijen openom. On je u prvom kolu eliminisao Jana Lenarda Štrufa, a pored pobede još jedan detalj je izazvao veliku pažnju javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je malo nervirao navijače, ali je uspeo da slomi otpor Nemca i plasira se u drugo kolo gde ga čeka duel protiv boljeg iz meča Indijca Prajneša Gunesvarana i Japanca Tatsume Ita.

Ipak, navijači su primetili jedan detalj koji je izazvao veliku pažnju, a u pitanju je Noletov ručni sat koji je nosio tokom izlaska na teren. Naravno, ločigno pitanje je koji je to sad, a ono glavnije što mnoge zanima jeste koliko on košta.

U pitanju se sat kompanije Seiko, a tačan naziv modela je "Seiko Prospex SNR031J1 LX Black Edition". Novak već ima potpisan ugovor sa ovom kompanijom, a cena ručnog sata koji je nosio na otvaranju Australijan opena iznosi tačno 6.100 evra. Imajući u vidu koliko Novak zarađuje i koliko troše ostali teniseri i sportisti, može se reći da je reč o veoma skromnom momku.

Iako ima i sat nazvan po njemu, Đoković je odlučio da ovoga puta malo promeni rutinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading