Bože, zašto Đoković?

Autor:

Sport

19.01.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Jan Lenard Štruf priznao je kako se osećao kada je saznao da će mu rival u prvoj rundi Australijan Opena biti aktuelni šampion Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin i Nemac igrali su dva meča, a oba puta slavio je Đoković.

- Zašto, Bože? Zašto? To je protivnik kojeg ne želite na početku turnira. Došao sam sa ciljem da odem što dalje, a onda sam dobio rivala koji je favorit za osvajanje turnira. Ali ne želim da stanem samo zato što će on biti sa druge strane. Znam da je Novak jedan od najboljih svih vremena i da me čeka težak izazov, ali želim da se borim- rekao je Nemac.

Njihovim duelom završiće se večernji program na "Rod Lejver" areni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jan Lenard Štruf

- Biće to veliki meč, na velikom terenu. Igrao sam protiv Rodžera tamo. I dalje se sećam tog meča. Biloje to fantastično iskustvo. Radujem se što ću ponovo igrati na centralnom terenu- rekao je Štruf.

Đoković i Štruf sastaće se u ponedeljak oko 11 sati po našem vremenu. Novak će krenuti u pohod na osmu titulu u Melburnu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading