Novak pikao mali fudbal!

Autor:

Sport

09.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živopisan Božić za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića (32) u Australiji! Novak je najpre oduševio lokalnu zajednicu u Brizbejnu, kada se sa ostalim članovima naše reprezentacije pojavio u Crkvi Svetog Nikole na božićnoj liturgiji. Potom je lako savladao Čileanca Kristijana Garina sa 6:3, 6:3, da bi dan začinio igranjem fudbala na travi. Tamo je zaigrao sa rođenim bratom Markom i trenerom Marijanom Vajdom, a interesantno je da je na teren izašao bos i bez majice. Bio je samo u šortsu, što je izazvalo reakcije ženskog dela publike u Brizbejnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Prethodno se Nole ludo zabavio i na teniskom terenu. Naime, tokom drugog seta, pri rezultatu 2:3 za Garina, neko iz gledališta punog Srba dobacio je Novaku: "Ako udariš as, kupiću ti ćevape". Na odgovor se nije dugo čekalo jer je Nole u toku servisa ispalio: "Zadrži ih ti, brate, ne jedem ih", što je izazvalo smeh na tribinama.

Srbija je ukupnim rezultatom 2:1 savladala Čile i sa tri trijumfa izborila plasman u četvrtfinale ATP kupa. Tamo će joj rival biti selekcija Kanade. Ti mečevi biće odigrani u Sidneju, a serija počinje u noći između četvrtka i petka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading