Osaka za dlaku izbegla smrt!

Autor:

Sport

06.01.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prva teniserka sveta Naomi Osaka otkrila je da je nedavno imala loše iskustvo tokom veslanja i da je umalo poginula, preneo je Eurosport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Naomi Osaka

- Uzela sam svoj prvi odmor ikada i otišla u Tursku. Moja sestra je bila tamo i bilo je zaista zabavno. Napravila mi je dasku i išle smo na veslanje, ali je naišla struja i umalo sam poginula - rekla je Osaka.

Ona je objasnila kako je izgledala cela situacija.

- Nikada ranije nisam išla na veslanje, volim da znam šta mi se može dogoditi. Otišle smo na veslanje u blizini kuće, to je bilo u redu. Bio je prelep dan, videla sam morske zvezde, ali odjednom je naišla struja i uplašila sam se jer smo se previše udaljile. Voda je bila crna, kuća je izgledala kao malena tačkica, a ne umem baš dobro da plivam - kazala je Osaka.

Japanska teniserka se nalazi na četvrtom mestu WTA liste i trenutno igra na turniru u Brizbejnu, gde će se sastati s Grkinjom Mariom Sakari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading