Novak od ponedeljka ponovo na terenu!

Autor:

Sport

07.12.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, otkrio je čitav plan priprema našeg tenisera, ali i jednu novinu sa kojom se ranije nisu nosili. Očigledno je neophodno našem asu da čuje mišljenje samo jednog trenera, pa je doneto revolucionarno rešenje o podeli odgovornosti Marjana Vajde i hrvatskog stratega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Novakove pripreme kreću 9. decembra u Monte Karlu. Posle toga idem s njim 16. decembra u Abu Dabi gde će igrati egzibiciju i biću tamo s njim do Božića. Onda preuzima Marijan Vajda koji će s njim ići u Australiju na ATP kup i Australijan open. Dogovorili smo se da će on biti na dva grend slema, ja na dva. Za sad je plan da ja budem s njim na Vimbldonu i US Openu - rekao je Ivanišević.

Trenutno Nadal ima 9.985 bodova, dok je Đoković stao na 9.145 na rang-listi. Dakle, razlika je 840 bodova, a do kraja Australijan open Novak brani 2.090 bodova, a Španac tek 1.200. Razlika bi lako mogla da postane i veća, a ovo je dodatan imperativ našem asu da osvajanjem Australijan opena započne novu sezonu. Pre sezone na šljaci na kojoj Nadal brani 3.900 bodova, a Đoković tek 2.100, sledi američka turneja na kojoj su obojica podbacila prošle sezone. Naš as je osvojio tek 135 bodova, dok je Španac stao na 360. Dobri rezultati u Majamiju i Indijan Velsu bi Novaku mogli da donesu povratak na tron jer nose čak 2.000 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading