“Rafa je superheroj, ovo mu je bila najbolja sezona!”

Autor:

Sport

03.12.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji osmi reket sveta David Ferer istakao je u intervjuu za Skaj Sports da smatra da je ova sezona bila najbolja u karijeri Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španac je impresioniran Rafinim tenisom

Španski veteran se povukao iz profesionalnog tenisa na kraju ove sezone, a on je naglasio da svi treba da uživaju u tenisu koji sada igra njegov mlađi zemljak.

- Rafa je neverovatan. Završio je sezonu kao svetski broj jedan, igrao je neverovatan tenis, osvoji je dva Grend slema i Dejvis kup... On je superheroj, a ovo je bila njegova najbolja sezona. Ljudi moraju da uživaju u Rafinoj igri narednih nekoliko godina, jer će biti veoma teško ponovo ga videti u ovakvom izdanju. Novak i Rodžer su, takođe, motivisani da igraju na visokom nivou i osvajaju još Grend slem turnira - rekao je Ferer.

On se osvrnuo in a mladu gardu za koju misli da je došlo vreme da zapreti velikoj trojci, koja već više od decenije vlada svetskim tenisom.

- Tu su mladi igrači koji osvajaju važne turnire kao što su Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Danil Medvedev, Aleks de Minor i drugi. Jaz se smanjuje, pa će im to biti dobra prilika. Siguran sam da će sledeće godine oni biti ozbiljni kandidati za osvajanje Grend slema. Cicipas je nedavno pobedio na Završnom Mastersu, a ovaj turnir je kao Grend slem, pa ćemo videti - zaključio je Ferer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading