Đoković poručio: Ne brinite, dobro sam!

Autor:

Sport

18.11.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se posle Završnog mastersa u Londonu pridružio se saigračima u Madridu gde ih naredne nedelje očekuju mečevi u Dejvis kupu. Trenutno drugi reket sveta je potvrdio da je u dobroj formi i da nema nikakvih problema sa laktom.

RepublikaFoto: www.teniskisavez.com
Novak Đoković

- Nisam primetio bilo kakvu nelagodnost sa laktom tokom treninga. Sve je u redu i spreman sam da igram svoj prvi meč na turniru - izjavio je Đoković.

Madrid je ove godine bio srećno mesto za njega, nada se da će tako i ostati.

- Ove godine imao sam odlično iskustvo sa mastersa u Madridu koji sam osvojio. Volim da igram ovde, dopadaju mi se uslovi. Trenirao sam dobro. Biti deo reprezentacije je nešto što sam ja uvek cenio i uživao u tome. Nisam igrao nekoliko godina, nedostajao mi je taj osećaj da igram sa prijateljima i momcima koji uvek kreiraju sjajnu atmosferu. Nadam se da ćemo zajedno ostati do kraja turnira- rekao je Đoković.

RepublikaFoto: www.teniskisavez.com

Srbija  će na Dejvis kup finalu startovati u sredu 20. novembra protiv reprezentacije Japana.

- Ovo je takvo takmičenje da će svaki poen biti veoma važan. Mečevi se igraju na tri mesta i mnogo toga će se dešavati istovremeno. Ekipe će biti pod velikim pritiskom jer možete već na startu lako da budete u zaostatku. Interesantno je sve ovo u novom formatu. Imate 89 igrača na jednom mestu, to je izazov i za organizatore da sve organizuju, pre svega treninge, pa sve ostalo. Biće to interesanto videti kako će sve ovo proći- zaključio je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
marko

18.11.2019 11:14

Novak ne treba vise da dobija na snagu. Vreme je da dobija meceve na tehniku.