Novak objasnio čemu nervoza u Londonu: Ponekad se iznerviram bez obzira na rezultat

Autor:

Sport

11.11.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljvio je pobedio Matea Beretinija 6:2,6:1 u prvom susretu na Završnom mastersu u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Furiozan u Londonu, ali ipak se unervozio u jednom momentu

Iako je igrao jako dobro i ubedljivo savladao rivala on je uspeo da izgubi jedan gem na svoj servis, i to u drugom setu pri rezultatu 4:0. To je bio period nervoze u njegovoj igri, a Đoković je imao objašnjenje za taj pad.

- Lako je odgovoriti na vaše pitanje. Nema drugog objašnjenja od toga da pokušavam da igram savršeno koliko je to moguće. To sam ja. Svi smo mi različiti. Tokom karijere uvek sam pokušavao i dalje pokušavam da igram perfektno, ali... usred borbe se jednostavno iznervirate zbog određene stvari bez obzira na rezultat. Ponekad me rezultat uopšte ne zanima koliko me brine egzekucija nekog udarca ili taktike. Samo se o tome radi.

Najbolji srpski teniser u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu igraće protiv Austrijanca Dominika Tima sutra od 21 sat, saopštili su organizatori.

Prethodno, od 15 sati u grupi "Bjorn Borg" sastaće se Švajcarac Rodžer Federer i Italijan Mateo Beretini.

U grupi "Andre Agasi" danas se sastaju Danil Medvedev - Stefanos Cicipas (15 sati), odnosno Rafel Nadal - Aleksandar Zverev (21 sat).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading