Italijan sprema osvetu Federeru!

Autor:

Sport

09.11.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Mateo Beretini nada se dobrom rezultatu protiv Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mateo Beretini

Beretini će se sastati sa Federerom u grupnoj fazi Završnog mastersa u Londonu, gde se nalaze još i Novak Đoković i Dominik Tim.

Njemu to neće biti prvi duel sa Švajcarcem, pošto je prethodno "počišćen" u četvrtom kolu Vimbldona, sa rutinskih 3-0.

- Taj momenat mi je bio kao san. Nije da mi nije bilo bitno što sam izgubio, iznervirao sam se, ali sam odrastao gledajući Rodžera i navijajući za njega na TV-u, tako da mi je taj meč na Vimbldonu, na Centralnom terenu protiv idola bio nešto više od samo pobede ili poraza - rekao je Beretini u intervjuu za Njujork Tajms.

Dvadesettrogodišnji Italijan veruje da ovoga puta može bolje.

- Rekao sam ljudima u svom timu da moram mnogo da napredujem jer želim da ponovo igram protiv tog čoveka i da budem mnogo bolji.

Beretini je uz dosta sreće upao na Završni masters, pošto je čekao poraz Gaela Monfisa od Denisa Šapovalova u Parizu, gde nije svojom igrom uspeo da obezbedi plasman u O2 arenu jer je izgubio od Žo-Vilfrida Conge.

- Bio sam pod velikim stresom tih par dana i pokušavao sam da uradim bilo šta kako bih prestao da razmišljam o tome. Ali, kada sam shvatio šta se desilo, popričao sam sa timom, trenerom, porodicom i bakom. Svi ti ljudi su mi bliski, bio je to jako lep momenat - zaključio je Beretini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading