Savršen termin: Đoković protiv totalnog neznanca počinje borbu za povratak na tron!

Autor:

Sport

05.11.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je poznato! Novak Đoković će u prvom kolu ATP finala u Londonu igrati sa Mateom Beretinijem iz Italije, a taj okršaj na programu je u nedelju od 15 sati po srednjoevropskom vremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Biće to njihov prvi međusobni okršaj, a 23-godišnji Italijan ove sezone ima skor 42-21 i nedavno je stigao do polufinala US opena. Osvojio je dve titule, u Štutgartu i Budimpešti, a igrao je polufinala u Šangaju i Beču.

U drugom meču "Bjern Borg" grupe istog dana sastaju se Rodžer Federer i Dominik Tim – Austrijanac vodi sa 4-2 u međusobnom skoru, a dobio je oba meča ove godine, u Indijan Velsu i Madridu.

Organizatori su mečeve "Andre Agasi" grupe isplanirali ponedeljak, verovatno delom i u želji da Rafaelu Nadalu daju više vremena da se oporavi. U ponedeljak od 15 časova sastaju se Stefanos Cicipas i Danil Medvedev, Rus je do sada dobio svih pet okršaja, a od 21 sat igraju Rafael Nadal i Aleksander Zverev – interesantno, i tu je skor 5-0, za Španca, a ove sezone nisu se sastajali.


Titulu brani Aleksander Zverev, koji je prošle sezone u finalu savladao Novaka Đokovića.

Najuspešniji teniser na poslednjem turniru sezone jeste Rodžer Federer, koji je titulu osvajao šest puta. Sledeći je Đoković, koji je trijumfovao pet puta.

Turnir u O2 Areni igraće se od 10. do 17. novembra, nagradni fond za Završni masters je 9.000.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading