Nadal potvrdio da ga i dalje muči povreda, otkrio hoće li nastupiti u Londonu!

Autor:

Sport

05.11.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno prvi teniser na ATP listi Rafael Nadal oglasio se povodom predstojećeg završnog turnira sezone u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još ga muči povreda

Španac se povredio na treningu pred polufinale Mastersa u Parizu u kome je rival trebalo da mu bude Denis Šapovalov. On je istegao mišić i nije želeo da rizikuje da pogorša povredu.

Iako se nije oporavio od povrede rovit će nastupiti na završnom turniru sezone koji počinje 10. novembra i igra se u sledećih sedam dana.

- Pozdrav svima. U ponedeljak sam išao na pregnet magnetnom rezonancom i bez obzira što postoji određeni stepen istegnuća mišića u abdomenu, putovaću u London. U četvrtak i petak ću početi da radim i na servisu. Ideja je da igram na ATP tur finalu u Londonu. Hvala vam na podršci - poručio je Nadal preko Tvitera.

On trenutno ima 640 bodova više od Novaka Đokovićana vrhu ATP liste i potrebno je da ispadne pre finala, a da Novak osovji turnir, kako bi naš teniser na kraju godine bio prvi na ATP listi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading