Federer: Moram da vas razočaram...

Autor:

Sport

19.10.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz godine u godinu sve je više priča o povlačenju Švajcarca Rodžera Federera, ali trenutno drugi reket sveta se odlično oseća i ne pomišlja da se oprosti od tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Već neko vreme me stalno pitaju o tome, ali žao mi je, moram da vas razočaram... Još nisam doneo odluku o tome kada ću se povući - rekao je Švajcarac.

Federer je oduševljen radom teniske akademije Rafaela Nadala. Najavio je da bi nakon okončanja karijere, moglo da dođe do saradnje između dva velika rivala.

- Želeo bih da decu učim tenisu i to bih voleo da radim sa Rafaelom Nadalom i njegovom organizacijom. Ako moja deca budu želela da se bave tenisom rado ću ih poslati na Rafinu akademiju - poručio je Rodžer.

Federer ima 38 godina, profesionalnu karijeru započeo je 1998. godine, a trenutno je treći teniser sveta. Ove sezone je osvojio tri titule - Dubai, Masters u Majamiju i Hale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading