Federer priznao: Iznenadio me Novakov poraz!

Autor:

Sport

12.10.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer nije želeo mnogo da govori o sukobu sa sudijom tokom četvrtfinala Mastersa u Šangaju. On je otkrio da ga je iznenadio poraz prvog reketa sveta Novaka Đokovića od Stefanosa Cicipasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Švajcarac je takmičenje na kineskom Mastersu završio u četvrtfinalu, pošto je izgubio od Aleksdra Zvereva sa 6:3, 6:7 (7-9), 6:3.

Na 3:0 u odlučujućem setu za Zvereva bio je Rodžer na ivici provalije, dobio je kaznu jer je poslao loptu van stadiona, posle čega se svađao sa studijom.

Ipak, na konfereniciji za medije nije želeo da govori o tome.

- Pitate da biste imali nešto za Tviter? Bilo bi dobro da nekad napišete nešto lepo. Sledeće pitanje...- rekao je Federer.

Federerov poraz nije bio jedini koji je iznenadio mnoge u petak u Šangaju. Pre njegovog meča sa Zverevim, Stefanos Cicipas je savladao branica titule Novaka Đokovića.

- Iznenadio me je Novakov poraz, iako sam znao da Stefanos igra odlično. Možda sam i ja bio favorit pred ovaj meč, ali je Saša odligrao odlično. Mladi dolaze, kucaju na vrata. Uzbudljiva su ovo vremena za tenis, ali to nije ništa novo- dodao je Rodžer.

Cicipas će u polufinalu igrati protiv Danila Medvedeva, dok će rival Zverevu biti Mateo Beretini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading