Noletov žreb u Šangaju: Pakleni put do odbrane titule u najvećem gradu Kine!

Autor:

Sport

05.10.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković dobio je protivnike na turniru serije 1.000 u Šangaju, na kojem brani titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin je slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka pobednik duela Tijafo - Šapovalov. U trećem kolu između ostalih moguć je duel sa Lukom Puijem, kojeg je lako dobio u Tokiju i Džonom Iznerom, a u četvrtfinalu najbolje rangirani nosilac je Stefanos Cicipas. 

U njegovoj polovini nalazi se čovek koji je trenutno u najboljoj formi Danil Medvedev, sa kojim je moguć duel već u polufinalu.

Filip Krajinović počinje od prvog kola protiv Portugalca Žoaoa Souse. Naredni rival mu je pobednik duela Dijego Švarcman i kvalifikant.

A u trećem kolu potencijalni protivnik mu je Endi Mari, koji počinje turnir od meča sa kvalifikanta, a potom ukoliko prođe čeka ga duel sa pobednikom meča Kveri - Fonjini.

Dušan Lajović počinje protiv Rajana Opelke, a ukoliko bude uspešan očekuje ga u drugom kolu duel protiv osmog nosioca Robera Bautiste Aguta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading