Neverovatna emotivna ispovest Federera: Plakao sam posle poraza od Novaka na Vimbldonu!

Autor:

Sport

20.09.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer emotivno je doživeo poraz od našeg Novaka Đokovića na ovogodišnjem finalu Vimbldona i maratonskog meča koji je našem asu doneo četvrtu titulu u Engleskoj...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Federer je imao dve meč lopte na 13:12, ali se onda desio veliki preokret koji je Švajcarac emotivno doživeo.

- Poslednji put kada sam plakao? Pre dva meseca na Vimbldonu. Na terenu i na dodeli pehara sam zadržavao suze. Onda sam došao u svlačionicu i na prvi komentar tipa ‘nisi imao sreće, bio si tako blizu‘… Tu sam se slomio i pustio koju suzu - priznao je Federer za "Gazetu delo Sport", u intervjuu koji je kao novinar radila slavna skijašica Mikaela Šifrin.

Mnogo pitanja dobio je Federer o povlačenju iz tenisa, ali on je već navikao na to.

- Danas me to ne dotiče. Bilo je čudnije pre desetak godina – pitali su me o penziji već kada sam osvojio Rolan Garos (2009). I rekao sam: ‘Koliko imam godina, imam samo 28!‘ Mislio sam da ću igrati barem do 32-33, posle je samo išlo svojim tokom narednih godina. Sada kao da me pitaju to na svakoj konferenciji, ali ni ja ne znam kada ću se povući - kaže Švajcarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading