Nadal ne naseda na provokacije!

Autor:

Sport

11.09.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal nije želeo da govori o tome hoće li Rodžer Federer produžiti karijeru samo da bi na kraju imao najveći broj Gren slem pobeda, drugi reket sveta je kratko prokomentarisao da jedini razlog za odlaganje penzije Švajcarca može biti to što on uživa na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal je bio jedini predstavnik Velike trojke u završnici poslednjeg Gren slema. Novak Đoković predao je meč četvrtog kola, dok je Rodžer Federer poražen u četvrtfinalu.

- Možda će neko reći da je to bio dodatni pritisak, a neko da je olakšanje. Nijedan od njih nije bio na mom putu, s njima sam mogao da se susretnem tek u finalu- rekao je Nadal.

Rafa je u Njujorku osvojio 19. Gren slem, te je sada na samo titulu od Federerovog rekorda. Posle finala, Mats Vilander izjavio je da upravo iz tog razloga Švajcarac odložiti penziju.

- Mislim da će Federer da igra jer uživa u tome, ni iz jednog drugog razloga. Siguran sam da želi da završi karijeru sa najvećim brojem Gren slemova, ali vreme će reći. Razumem zašto me pitate, ali to nije debata u kojoj želim da učestvujem- dodao je Nadal.

Inače, Španac bi uskoro mogao da se vrati na prvo mesto ATP liste pošto je značajno smanjio zaostatak za Đokovićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading