AJDE, KURVIN SINE IZ SRBIJE, ĐOKOVIĆ: NAĆI ĆU TE, VERUJ MI!

Autor:

Sport

02.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak skandal na US openu, a u centru pažnje Novak Đoković (32). Svetski broj jedan preživeo je veliku neprijatnost jer ga je na poslednjem treningu na Artur Ešu, dva sata pred meč s Denisom Kudlom u 3. kolu, vređao pijani navijač. I dok teniski svet bruji o sramnom činu anonimnog navijača, pokušavajući da odgonetnu šta je pijani Amerikanac dobacio Noletu, Srpski telegraf, koji se nalazi u Njujorku, otkriva šta je tačno Đokovića izbacilo iz takta i kojim rečima mu se obratio nevaspitani mladić.

Novak Đoković

- Ajde, kurvin sine iz Srbije - začulo se s tribina, a Đoković, koji inače ima čelične živce, nije mogao da ostane imun na takvu psovku, već je krenuo ka navijaču i poručio mu:

- Naći ću te posle meča zbog ovoga, veruj mi! - besan kao ris bio je srpski as dok je preteći upirao prstom ka navijaču.

Usledila je rutinska pobeda nad Kudlom, te je novinare na konferenciji kopkalo da saznaju šta se tačno dogodilo. Nole, u svom stilu, nije želeo bilo šta da otkriva.

- Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno mi je pomogao, on to ni sam ne zna. A ovo što je rekao... Njujork uveče, gužva. Nekoliko momaka je popilo više pića nego što im je, pretpostavljam, bilo namenjeno - stigao je da se našali veliki šampion, koji je u ranim jutarnjim satima igrao protiv Stana Vavrinke.

Adrijana Lima bodrila Noleta!

Srpska snajka Adrijana Lima, bivša supruga košarkaša Marka Jarića, bodrila je Novaka Đokovića u meču sa Denisom Kudlom. Prelepa i prezgodna Brazilka bila je smeštena u Noletovom boksu, tik do njegovog strica Gorana Đokovića, sa kojim je pomno pratila svaki poen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading