Rus održao lekciju tenisa i ponašanja Kirjosu!

Autor:

Sport

01.09.2019

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u osminu finala US Opena pošto je u tri seta pobedio Australijanca Nika Kirijosa, 7:6 (5), 7:6 (5), 6:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kirjos vs. Rubljov

Rubljev je tako nastavio sa dobrim rezultatima, pošto je prenovog turnira igrao četvrtfinala u Sinsinatiju i Vinston Salemu.

Bio je to poprilično izjednačen meč u kojem su oba tenisera u prva dva seta bili sigurni na servisu.

Čini se da je Rubljov igrao bolje u tim najbitnijim momentima, manje je grešio, bio je strpljiviji, dok je hiroviti Kirijos nestrpljivo pokušavao da snažnim i riskantnim udarcima reši poen.

Nik nije poravio incidente tokom ovog meča, a posle izgubljenog drugog taj-brejka kao da se slomio. Rubljev je u tom delu igre uspeo da napravi brejk za 4:2, ispostavilo se da je to bio i jedini u meču.

Po završetku duela, Rubljev je poručio da nije očekivao da će dobiti oba taj-brejka protiv servera kakav je Kirijos.

- Nik je talentovan, može zaista da igra sjajno, servis mu je jedan od najboljih na Turu. Pokušao sam da se koncentrišem na sebe, na svoj servis. Posebno u taj-brejku, ilo je u stilu, ako dobijem, dobijem, ako izgubim - izgubim. Nadao sam se da ću dobiti makar jedan taj-brejk, nisam verovao da mogu dva zaredom, jer Nik je dobar u tome. Srećan sam da sam pobedio danas- poručio je Rubljov.

Odluševila ga je i atmosfera na "Artur Ešu", a osvrnuo se i na narednog protivnika.

- Prelepo je igrati u ovakvoj atmosferi. Beretini? Ima najbolju sezonu, ima odlične udarce i servis. Videćemo, biće stvarno teško, ne sumanjam u to- poručio je teniser iz Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading