Đoković oduševljen: Zvezda je inspiracija, bodriću momke u LŠ!

Autor:

Sport

29.08.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kao i crveno-beli deo Srbije nestrpljivo iščekuje žreb za Ligu šampiona gde će se drugu godinu zaredom naći srpski šampion Crvena zvezda. Nole nema posebne želje, ali se nada da će moći da bodri sa tribina klub za koji navija od malih nogu.

RepublikaFoto: Starsport
Nole bodri Zvezdu protiv PSŽ-a

Novak je presrećan zbog uspeha Vladana Milojevića i njegovih izabranika.

Posle meča sa Huanom Ignjasijom Londerom pričao je malo i o tome kako je ispratio meč sa stadiona "Rajko Mitić".

- Bilo je slavljenički kao i kod svih navijača- rekao je podižuću uvis stisnute psenice.

Potom je otkrio sa kim je imao prilike da razgovara.

RepublikaFoto: Starsport

- Baš sam danas imao priliku da se obradujem, pošto je moj otac bio u društvu gospodina Milojevića i onda smo se čuli telefonom. Zaista mi je drago jer ja sam navijač, nisam stručan u fudbalu. Ono što je očigledno je to da se stvorila takva atmosfera gde su oni pod vođstvom takvog trenera porodica, a ne tim. Taj njihov borben duh i srce koje pokazuju i ostavljaju na terenu zbog kluba je nešto što ih nosi preko najvećih izazova i poduhvata koji su možda nepremostivi. Ovi klubovi koje smo pobedili su klubovi koji su imali veći budžet i to su lepe sportske priče, jako inspirativne. S obzirom na to da je to tim za koji navijam, zbog toga sam i još više radostan- iskren je Novak.

Rekao je i da uoči žreba nema neke posebne želje oko protivnika u grupi.

- Iskreno, nemam posebnu želju. Sigurno će biti neko jako zvučno ime, iz prvog šešira. Nadam se da ću imati priliku da gledam uživo. Prošle godine sam gledao utakmicu sa Pari Sen Žermenom i to je bilo stvarno jedinstveno iskustvo, verujem da će biti pun stadion za svaku utakmicu- zaključio je Đoković.

Žreb za Ligu šampiona je na programu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading