Novi incident Kirjosa na terenu!

Autor:

Sport

28.08.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni teniser Nik Kirijos pobedom na Stivom Džonsonom (6:3 7:6 6:4) postao je poslednji teniser koji je izborio plasman među 64 najbolja igrača na US openu, međutim to nije moglo da prođe bez sada već tradicionalnih Nikovih "manevara"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Šou je počeo u drugom setu kada je besni Kirijos počeo da priča sam sa sobom.

- Nisi mogao da izabereš dosadniji sport da ti bude profesija - rekao je on.

Inače najkontroverzniji teniser današnjice je ranije isticao da je mnogo ljut na svoje roditelje jer su ga usmerili ka tenisu, iako se njemu košarka uvek više sviđala.

Naravno Australijanac nije mogao da se ne posvađa sa sudijom, to je sada već postala tradicija kada su njegovi mečevi u pitanju. Naime, on je dobio opomenu zbog prekoračenja vremenskog perioda prilikom pripreme za servis, a posle toga je u svom stilu pokušao da reši problem.

To se nije dopalo njegovom protivniku,

- Prestani da se zaje*avaš i hajde da igramo teni - rekao mu je on u prolazu.

- Zašto gledaš u mene dok se spremam za servis? Vidiš da se publika kreće u toku poena, tvoj je posao da središ to - rekao je ljuti Australijanac sudiji u stolici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading