"Rivalstvo između Đokovića i Kirjosa ne postoji, to je GLUPOST!"

Autor:

Sport

28.08.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greg Rusedski, nekadašnji četvrti teniser sveta, kaže da rivalstvo između Nika Kirjosa i Novaka Đokovića, odnosno Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ne postoji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- To ne može da se smatra rivalstvom. Da, pobedio ih je na manjim turnirima. Jednom je pobedio Nadala na Vimbldonu i tada su svi pomislili – 'ovaj klinac će da bude zvezde'. Ali od tada, kada je pobedio Đokovića, Federera ili Nadala na Grend slemu - upitao je Rusedski, koji radi na "Amazonu".

Australijanac je odigrao sjajan meč s Nadalom na ovogodišnjem Vimbldonu, ali ga je Španac pobedio.

 - Predstavio se svetu, a meč protiv Rafe u drugom kolu je bio sjajan. Bio je pun naboja, dobro se ponašao, ali je opet imao nekoliko komentara na meču. Ako uspeo da se normalno ponaša onda je odličan za tenis - kaže Rusedski.

Rusedski potom objašnjava zašto ne postoji rivalstvo između njega i nekog vrhunskog tenisera.

- Da bi se rivalstvo stvorilo morate da igrate jedan protiv drugoga stalno i to na velikim turnirima. To se nažalost kod Kirjosa ne dešava - zaključio je Rusedski.

Australijanac je poznat po svojim provokacijama, koje su u poslednje vreme uglavnom namenjene najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading