(FOTO) Ana pokazala trudnički stomak

Autor:

Sport

28.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović (31) uživa u trudnoći i to ne krije. Nekada najbolji reket sveta i njen suprug Bastijan Švajnštajger (35) objavili su u maju da očekuju drugo dete, a prema njihovim reakcijama na društvenim mrežama, ništa nije isto kao prvi put.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ana Ivanović

Dok su mesecima iščekivali da im se rodi prvenac Luka, koji je na svet došao 18. marta prošle godine, bivša teniserka i još uvek aktivni nemački fudbaler su se krili od očiju javnosti, a Anin stomak gotovo da nije mogao da se vidi. Sada Ivanovićeva ponosno ističe deo tela koji nagoveštava da je u drugom stanju otprilike pet meseci.

- Igra čekanja - napisala je ponosno Ana uz fotografiju koju je podelila na svim svojim profilima na društvenim mrežama, a gde se ispod bele košulje ocrtava trudnički stomak, isti onaj koji je u prvi plan stavila i nedavnom objavom:

- Volim da provodim jutra ponedeljkom sa svojim momcima i stomakom.

S druge strane, za razliku od svojih prijatelja Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, Ivanovićeva uspešno krije svog prvenca. Tako Lukinih slika gotovo da nema, u kolicima zamagljuje njegov lik i stavlja mu srce preko lica. Praktično jedine fotografije sa sinom na kojima se on vidi nastale su pre više od godinu dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The waiting game ⏰

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 26, 2019 at 3:39pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading