Zimonjić potvrdio: Novak igra za Srbiju

Autor:

Sport

27.08.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvis kup se ove godine igra u novom formatu, a Srbija će na ovom takmičenju biti u najjačem sastavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbija u najjačem sastavu, možemo li do titule?

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić je u razgovoru za zvanični sajt Dejvis kupa potvrdio da će Novak Đoković biti spreman da nastupi za nacionalni tim.

- Imao sam šansu da pričam sa Novakom u Njujorku i on mi je potvrdio da će nastupiti za Srbiju na Dejvis kupu u Madridu- istakao je Zimonjić.

Najbolji srpski dubl igrač svih vremena predvodiće tim u kome će se sasvim sigurno naći i Janko Tipsarević, koji je ranije najavio da će se posle mečeva u Madridu oprostiti od profesionalnog tenisa.

Srbija će se na turniru u Madridu naći u grupi A sa Francuskom i Japanom. Prvi meč "orlovi" igraju 20. novembra protiv Japana, a dan kasnije sledi duel sa Francuzima.

 

 

Novak trenutno brani svoju prošlogodišnju titulu sa US Opena, u prvom kolu je rutinski savladao Karbaljes-Baenu, dok ga u drugom kolu čeka susret sa Argentincem Nikolasom Londerom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading