Nažalost moralo je tako: Kecmanović savladao Đerea u prvom kolu US Opena!

Autor:

Sport

26.08.2019

20:25 >> 20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir Kecmanović je u malom srpskom derbiju savladao Lasla Đerea sa 3:0(6:2,6:1 i 7:5) i tako se plasirao u drugo kolo US Opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Miomir je nedavno u Sinsinatiju igrao u osmini finala, dok je Laslo poslednja tri turnira završavao već na prvoj prepreci. Gledajući tako ovo i nije iznenađenje.

Kecmanović je jednostavno bolje ušao u meč i dobio prvi set sa 6:2. Tu je već moglo da se nasluti da će izaći kao bolji iz ovog duela. Posle dobrog prvog, usledio je još bolji drugi set za Kecmanovića koji je sa 6:1 stigao do prednosti od 2:0 i najave pobede.

Đere kao da se tek opustio u poslednjem, trećem setu, ali to je bilo kasno da uhvati priključak i da dođe do eventualne šanse za preokret. Kecmanović je posle 5:5 došao do još dva gema, ujedno i trećeg seta i pobede na ovom duelu.

Zaista prava šteta što su se dva srpska tenisera susrela ovako rano u žrebu US Opena, ali jedan je morao da ispadne zbog toga. To je na kraju Đere.

Kecmanović će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Svajda - Lorenci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading