Nadal otkrio šta mu pomaže pred US Open!

Autor:

Sport

24.08.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je spreman za izazove koji ga očekuju na predstojećem US Openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Španac je prošle godine imao priliku da odbrani titulu na US Openu osvojenu 2017. godine, ali ga je povreda kolena naterala da preda polufinalni meč Huanu Martinu del Potru pri rezultatu 7:6, 6:2.

- Prošle godine sam odigrao tri ii četiri veoma duga meča na US Openu i to mi je stvorilo problem sa povredom. Ove godine se osećam mnogo bolje, kolena su mi jaka i spreman sam da izađem na teren. Dobro treniram ovih dana - objasnio je Nadal.

Nakon osvajanja Montreala Nadal je odlučio da preskoči Sinsinati, kako bi mogao što bolje da se fokusira na Gren slem u Njujorku.

- Iza mene su osvojen turnir u Rimu, Rolan Garos, polufinale Vimbldona i osvojen Montreal. To me čini zadovoljnim pred US Open, ostavlja pozitivne misli u mojoj glavi i sa njima želim da izađem na US Open. To pomaže mom samopuzdanju - zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading