Beker: Novak je perfekcionista!

Autor:

Sport

21.08.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestostruki Gren slem šampion i nekadašnji trener prvog tenisera sveta Novaka Đokovića Boris Beker je pred US Open hvalio bivšeg učenika sa kojim je sarađivao između 2013. i 2016. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beker i Đoković

Boris Beker je poručio da je uspeh Novaka Đokovića ogroman, jer je uspeo da se pojavi kao treći dominantni teniser u eri Rodžera Federera i Rafaela Nadala i da razbije njihovu dominaciju.

- Novak je perfekcionista. Sve radi kako treba. Takođe zna da šta god da se desi u meču, postoji nešto što ne može da se kontroliše. Tenisom su dominirali Rodžer Federer i Rafa Nadal mnogo godina i to ne samo na terenu nego i u politici. Obojica su imali pravu moć: imali su konekciju preko istog brenda i iste menadžerske kompanije- rekao je Beker.

- Novak je uspeo da dođe do vrha tenisa samo talentom i rezultatima. Bio je takođe prvi na svetu, uzimao je Grendslem titule od Federera i Nadala i to niko drugi nije uradio. Vidim Novaka kao igrača kog ljudi vole. Pokazao je da ako si dovoljno dobar, možeš da budeš uspešan- poručuje Nemac koji dodaje da je pokušavao da Novaku pomogne da bude još bolji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading