Đoković oduvao Francuza za polufinale Sinsinatija, uz jednu veliku brigu!

Autor:

Sport

17.08.2019

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je uprkos odličnoj igri rivala bez većih problema savladao Francuza Luku Puja u dva seta, sa 7:6 (2), 6:1 i plasirao se u polufinale Sinsinatija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković u polufinalu Sinsinatija

Đoković je protiv Puja odigrao na svom uobičajenom nivou, sigurno je servirao, bez problema osvajao poene, dozvolivši Francuzu da mu ugrozi servis samo u jednom gemu, sredinom drugog seta posle serije loših servisa.

Strpljivo je čekao pad koncentracije rivala i dočekao u taj-brejku gde je još jednom pokazao da mu niko nije ravan.

Surovo kažnjava dve greške Francuza i na ubedljiv način stiže do prvog seta – 7:6 (7:2).

Na samom startu drugog zaigrao je nešto agresivnije i to mu se odmah isplatilo. Puj opet podleže pritisku i Đoković pravi prvi brejk na meču.

Između petog i šestog gema Novak je zatražio pomoć turnirskog doktora, činilo se da traži da mu se masiraju mišići oko lakta. Posle se na usporenom snimku videla Novakova bolna grimasa posle jednog servisa, do kraja meča nije imao problema, furiozzno je stavio tačku na ovo četvrtfinale.

Đoković će u polufinalu, u subotu u ponoć, igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je bio ubedljiv protiv zemljaka Andreja Rubljova (6:2, 6:3), koji je prethodno šokirao Rodžera Federera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading